Travkompaniet

Solvalla veteraner

Av Travkompaniet | 2018-03-22 14:22

En ny travförening har bildats, Solvalla veteraner. En förening för dem som har ett etablerat och långvarigt intresse för travsporten i allmänhet och för Solvalla i synnerhet.

Föreningen Solvalla veteraner har som målsättning att,

- Stimulera och utveckla kamratskap bland Solvallas travsportintresserade besökare.
- Vårda och bevara Solvallas historia.
- Vara en resurs för Solvallas ledning i samband med olika evenemang.
- Utveckla samarbete med andra organisationer inom travsporten och Solvalla.

Här kan ni läsa mer om föreningen.

Här hittar ni föreningens facebooksida.

För er som är intresserade av att bli medlem, är avgiften endast 100 kr och betalas in på Bankgiro 5266 - 0024 eller Swish 123 619 2777.
Glöm inte att skriva ditt namn!

Stall Moberg

SOLVALLA VETERANER …

23 februari 2018 « Tillbaka   

Är en ideell förening som bildades idag i Hästsportens hus.

Solvalla har under 2016 arrangerat två nostalgikvällar med historiska återblickar Efter dessa har en grupp travsportvänner diskuterat att permanenta möjligheten att kunna samla den vilsna och frusna skaran från E-läktaren på tävlingsdagarna på en plats i lä med värme och sympatiska människor med gemensamma intressen och perspektiv på travsporten.

Själv har jag, som bor i Stockholm, saknat en sådan plats de senaste mörka vinterhalvåren med E-läktaren stängd, där Anders, Bosse och jag tidigare lätt hittat varandra utan planering. Snarare ’drop-in’ och lägga en hundring var på dagens spel.

Initiativet tycker jag är bra, så till den milda grad att jag engagerat mig och blivet vald till kassör och sekreterare med den övergripande titeln ordningsman.

Ordförande är en person med långt liv tillsammans med hästar - faktiskt inte bara travare – Bertram Langemar. Kommer ni ihåg Lass Quick?

Youtube